Schone Lucht van Levensbelang voor Mens en Dier

Posted on 19/07/2009

0


airbutler-watsonElektronische luchtreiniger met negatieve ionengenerator.

De Airbutler Watson is van een compleet nieuwe generatie luchtreinigers met ionisator en geschikt voor kleinere ruimtes, zoals slaapkamers van kinderen en baby’s.

De Watson heeft een ingebouwde nachtlamp en een negatieve ionengeneator. Meer kleine negatieve ionen in de lucht zorgen o.a. voor:

 • luchtreiniging
  vermindering van allergische reacties,
  vermindering van angstgevoelens,
  vermindering van depressie en winterdepressie,
  verbetering van de nachtrust,
  verbetering van het algemene welbevinden.

Kleine negatieve ionen hebben – na inademing – het effect dat het bloed meer zuurstof kan opnemen en allergische reacties – door verlaging van het histamineniveau in het bloed – verminderen.

Tevens wordt het serotonineniveau in het bloed genormaliseerd, waardoor men meer rust en ontspanning ervaart en waardoor men rustiger en vaster kan slapen.

Ook kunnen mensen die last hebben van depressies of winterdepressies baat hebben bij inademing van deze kleine ionen vanwege het feit dat het lichaam op een natuurlijke wijze het te lage serotonineniveau verhoogd.
Door statische oplading en negatieve ionen worden verontreinigingen die in de lucht voorkomen samengeklonterd. Deze samengeklonterde deeltjes slaan neer en kunnen niet meer worden ingeademd.
Het apparaat werkt zonder ventilator en is daardoor nauwelijks hoorbaar. Het is geschikt voor kleine kinder / babyslaapkamers, kleine kantoor- en praktijkruimtes.

Advertenties
Posted in: Verzorging