Kromsnavel Geheimen Onthuld deel 2

Posted on 27/07/2010

0


Kromsnavel Geheimen Onthuld

Beste Vogelliefhebbers,

Ondertussen is er veel achter- en voor de schermen gebeurd. Er is een geupdate versie beschikbaar van ons eerste boek ‘Pyrrhura’s in Huis’. De hoofdtitel is nu ‘Kromsnavel Geheimen Onthuld’. Tamme vogels en met name het kopen van een tamme vogel wordt hierin uitvoerig behandeld. Met de Pyrrhura als voorbeeld wordt dieper ingegaan op zaken waar u beslist op moet letten voor de aanschaf van een parkiet of papegaai.

Het met de hand grootbrengen oftewel de hand opfok van kromsnavels en zelfs andere vogels is op z’n minst een vak apart waar je gewoonweg zelf niet aan moet beginnen tenzij je de noodzakelijke deskundigheid in huis hebt.

We laten zien hoe fantastisch het is om een tamme vogel als huisgenoot te hebben en waarom steeds meer mensen graag zo’n energiek kameraadje in huis nemen. Is dit wel verantwoord? Mag dat allemaal zomaar?

Heb je een vogel die alleen maar wegvliegt als je dichtbij komt? Heb je een parkiet of papegaai die alleen maar bijt? Heb je een schreeuwende papegaai of parkiet? Door de vele tips leer je hoe ongewenst gedrag te begrijpen en te voorkomen.

http://www.pyrrhuras.nl

Wil je echt verder gaan in het trainen en of aanpassen van bepaald gedrag, ga dan voor de Vogel Trainings Cursus die eveneens in een nieuw jasje is gestoken: http://www.birdbox.nl

Advertenties